9.6 van 10 / 56 beoordelingen
Ingevorderd.nl

Kosten

Ingevorderd.nl snapt dat u vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten voor een gespecialiseerde strafrechtadvocaat op het gebied van verkeersstrafrecht en meer specifiek rijbewijszaken. De strafrechtadvocaten die aangesloten zijn bij ingevorderd.nl kunnen u bijstaan op basis van een toevoeging (pro deo) of op betalende basis.

Pro deo-advocaat (toevoeging)

Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging, dan zullen alle aangesloten strafrechtadvocaten u bijstaan op basis van een toevoeging. Aan de hand van uw inkomen en vermogen in het peiljaar (twee jaar geleden) wordt door de Raad voor Rechtsbijstand getoetst of u in aanmerking komt voor een toevoeging. Mocht er een verandering zijn geweest in uw inkomen in de afgelopen twee jaar dan kunt u vragen om een peiljaarverlegging. Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan zullen wij dat voor u aanvragen.
Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging dan betaalt u enkel een eenmalige bijdrage aan advocaatkosten. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen in het peiljaar. In veel gevallen is de eigen bijdrage €145,-. In dat geval heeft u dus voor slechts €145,- een gespecialiseerde strafrechtadvocaat op het gebied van rijbewijszaken.

Voor meer informatie over bijstand op basis van een toevoeging verwijzen wij u graag door naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen voor meer informatie. U komt in ieder geval in aanmerking voor bijstand op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) als u in het peiljaar minder verdiende dan 27.300 euro bruto per jaar.

Speciaal voordeeltarief

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen komt u in aanmerking voor een toevoeging. Indien u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, dan dient u de kosten voor rechtsbijstand zelf te betalen. Bij ingevorderd.nl hanteren wij een speciaal voordeeltarief waar u bij alle aangesloten strafrechtadvocaten gebruik van kunt maken. Het speciale voordeeltarief is enkel voor bezoekers van ingevorderd.nl. Het uurtarief bedraagt in dat geval slechts €125,- exclusief BTW en eventuele kantoorkosten. Het voordeeltarief is uitsluitend geldig via de website ingevorderd.nl en niet geldig in combinatie met andere prijsafspraken.

Laagste uurtarief garantie

Wij garanderen u het laagste uurtarief voor soortgelijke zaken. Indien u een ander advocatennetwerk vindt met een lager uurtarief, dan passen wij automatisch het uurtarief aan.