9.5 van 10 / 113 beoordelingen
Ingevorderd.nl

Kosten rijbewijs ingevorderd

Ingevorderd.nl snapt dat u vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten voor een gespecialiseerde strafrechtadvocaat op het gebied van verkeersstrafrecht en meer specifiek rijbewijszaken. De strafrechtadvocaten die aangesloten zijn bij ingevorderd.nl kunnen u bijstaan op basis van een toevoeging (pro deo) of op betalende basis.

Pro deo-advocaat (toevoeging)

Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging, dan zullen alle aangesloten strafrechtadvocaten u bijstaan op basis van een toevoeging. Aan de hand van uw inkomen en vermogen in het peiljaar (twee jaar geleden) wordt door de Raad voor Rechtsbijstand getoetst of u in aanmerking komt voor een toevoeging. Mocht er een verandering zijn geweest in uw inkomen in de afgelopen twee jaar dan kunt u vragen om een peiljaarverlegging. Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan zullen wij dat voor u aanvragen.
Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging dan betaalt u enkel een eenmalige bijdrage aan advocaatkosten. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en vermogen in het peiljaar. In veel gevallen is de eigen bijdrage €145,-. In dat geval heeft u dus voor slechts €145,- een gespecialiseerde strafrechtadvocaat op het gebied van rijbewijszaken.

Voor meer informatie over bijstand op basis van een toevoeging verwijzen wij u graag door naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen voor meer informatie. U komt in ieder geval in aanmerking voor bijstand op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) als u in het peiljaar minder verdiende dan 27.300 euro bruto per jaar.

Speciaal voordeeltarief – Kosten rijbewijs ingevorderd

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen komt u in aanmerking voor een toevoeging. Indien u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, dan dient u de kosten voor rechtsbijstand zelf te betalen. Bij ingevorderd.nl hanteren wij een speciaal voordeeltarief waar u bij alle aangesloten strafrechtadvocaten gebruik van kunt maken. Het speciale voordeeltarief is enkel voor bezoekers van ingevorderd.nl. Het uurtarief bedraagt in dat geval slechts €125,- exclusief BTW en eventuele kantoorkosten. Het voordeeltarief is uitsluitend geldig via de website ingevorderd.nl en niet geldig in combinatie met andere prijsafspraken.

Laagste uurtarief garantie

Wij garanderen u het laagste uurtarief voor soortgelijke zaken. Indien u een ander advocatennetwerk vindt met een lager uurtarief, dan passen wij automatisch het uurtarief aan.

Picture of mr. J.H.L. (Joost) Antonides

mr. J.H.L. (Joost) Antonides

Mr. J.H.L. (Joost) Antonides is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit met als specialisatie de Wegenverkeerswet. Joost Antonides heeft zich advocaat direct gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht. Joost Antonides staat al jaren bekend als expert op het gebied van de Wegenverkeerswet. De expertise en ervaring kan uitstekend toegepast worden indien het rijbewijs is ingevorderd.